Fout
  • XML Parsing Error at 1:2456. Error 9: Invalid character
Afdrukken
PDF

Honden Orthopeed, Dierenarts Dijkshoorn een bewezen autoriteit

ELKE VORM VAN KREUPELHEID IS TE VERHELPEN!

Kreupel lopen, kreupelheid bij de hond komt zeer veel voor en dat lossen wij met onze rijke ervaring als orthopeed graag voor u op. Dierenarts Dijkshoorn was gedurende 6 jaar universitair dierenarts en docent in orthopedie en neurologie. Graag zien we u voor onze orthopedische diagnose en behandeling met ‘succesgegarandeerde’ gewrichtsoperaties om de kreupelheid te genezen of die nu veroorzaakt wordt door bijvoorbeeld:

  • een gescheurde kruisband/meniscus van de knie
  • heupdysplasie (H.D.)
  • elleboogdysplasie (E.D.) t.g.v.: L.P.C., O.C.D.
  • Incongruentie en artrose
  • OCD v.d. schouder
  • fracturen

Dit onder het motto dat elke vorm van kreupelheid bij de hond is te verhelpen. Maak een afspraak voor een kreupelheidonderzoek of een second opinion, telefoonnummer 030-6954264 of stuur een e-mail naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

dijkshoorn6

Orthopedie hond bij dierenkliniek Dijkshoorn
Met ruim 35 jaar ervaring en de juiste hulpmiddelen staat Dierenkliniek Dijkshoorn garant voor maximaal resultaat. Een goed klinisch onderzoek, exact röntgenonderzoek en topchirurgie zijn absolute voorwaarden voor deze succesvolle behandelingen. In de diervriendelijke omgeving van onze kliniek krijgt uw trouwe viervoeter de kundige behandeling van een orthopeed. Hetgeen noodzakelijk is om snel en voorgoed van de kreupelheid verlost te zijn.

 

 

Share

Follow Us

facebook instagram-logo-png-transparent-background-1024x1024 linkedin  youtube 2

Contact

Utrechtseweg 50,
3704 HE Zeist NL

5telefoon  +31 (0)30 69 542 64
3mail  dap@dijkshoorn.com 
6www  www.dijkshoorn.com