Fout
  • XML Parsing Error at 1:2456. Error 9: Invalid character
Afdrukken
PDF

Hernia hond | Halshernia en rughernia bij honden

Heeft uw hond een rughernia of nekhernia? Of bent u bang dat deze dit krijgt? Dan zoekt u de juiste antwoorden, beste behandeling en dus de meest deskundige en ervaren dierenarts. U (be)zoekt dan ook Dierenkliniek Dijkshoorn in Zeist. Gespecialiseerd in alle herniagerelateerde problemen bij honden, hernia in de rug, hernia in de hals, cauda equina syndroom, spondylose, spondyloartrose, etc..

Hernia klachten in de rug of hals, gaan gepaard met pijn en kans op verlamming. Het is van groot belang om onmiddellijk de exacte oorzaak van de hernia in de wervelkolom vast te stellen. Zorg dus dat u op tijd bij ons bent, zodat wij de hernia van uw hond vlug en doeltreffend constateren en behandelen. Neem hiervoor nu contact met ons op via (0)30 - 695 42 64 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wat is een hernia bij de hond?
Hernia, een breuk in de tussenwervelschijf, ontstaat bij een hond wanneer ruggenmerg en zenuwweefsel een te heftige druk krijgen te verduren. Bijvoorbeeld wanneer een tussenwervelschijf in de hals of rug tegen het ruggenmerg aan ‘knalt’. Er kan dan veel pijn, een gedeeltelijke verlamming (parese) of een totale verlamming (paralyse) optreden. Een hernia vereist daarom een perfecte maar ook snelle diagnose en behandeling. En dat is precies waar Dierenkliniek Dijkshoorn in gespecialiseerd is.

Lees meer over de:

? halshernia operatie van Pajo

? succesvolle behandeling bij pijn en dreigende verlamming van Ludo

? halsherniaoperatie van Lady Dimple

 

 

 

 

Share

Follow Us

facebook instagram-logo-png-transparent-background-1024x1024 linkedin  youtube 2

Contact

Utrechtseweg 50,
3704 HE Zeist NL

5telefoon  +31 (0)30 69 542 64
3mail  dap@dijkshoorn.com 
6www  www.dijkshoorn.com