Fout
 • XML Parsing Error at 1:2456. Error 9: Invalid character
Afdrukken
PDF

Nieuws en mededelingen

BLOGS (Volg ons ook op Facebook).

24.06.2020
Extra buitenwachtkamer voor inloopspreekuren

Als u naar het inloopspreekuur komt (voor preventieve zorg) kunt u links om het pand heen lopen en vervolgens plaatsnemen in de extra buitenwachtkamer. Zo weten we dat u voor preventieve zorg komt.

Als u voor een individuele afspraak naar de praktijk komt kunt u plaatsnemen in de pagode tent voor de praktijk. Zodra u aan de beurt bent geven wij u een seintje en kunt u uw handen desinfecteren en naar de spreekkamer gaan.

21.06.2020
M.I.V. MAANDAG 22 JUNI KUNT U VOOR DE PREVENTIEVE ZORG WEER
ZONDER AFSPRAAK NAAR DE OPEN INLOOPSPREEKUREN

M.i.v. maandag 22 juni kunt u voor de preventieve zorg weer zonder afspraak naar de open inloopspreekuren. Doordeweeks van 13.00-14.00 uur en 19.00-20.00 uur. Zaterdags van 12.00-13.00 uur. U dient dan aan de linkerkant het pand te passeren en vervolgens plaats te nemen in de extra buitenwachtkamer. Zo weten we dat u voor preventieve zorg komt.

Met preventieve zorg bedoelen we:
de jaarlijkse enting, het bestrijden van parasieten (wormen, vlooien en teken), gewichtscontrole, voedingsadviezen (begeleiding bij het afvallen van uw huisdier bij overgewicht) en eenvoudig bloedonderzoek.
Uiteraard kunt u voor deze en alle andere afspraken altijd een afspraak maken voor individuele ontvangst. Alle overige voorzorgsmaatregelen blijven gehandhaafd.

25.03.2020
dierenarts dijkshoorn verscherpt maatregelen om
coronavirus tegen te gaan
 • Afspraken worden uitsluitend telefonisch gemaakt zodat wij gespreid kunnen ontvangen (ook operatiepatiŽnten ontvangen we gespreid).
 • Er is gťťn fysiek contact tussen diereneigenaar en personeel.
 • Minimale verplichte afstand van 1 Ĺ m tussen personen.
 • Tussen wachtkamer en spreekkamer is doorzichtig plexiglas geplaatst om patiŽnt apart van de eigenaar te kunnen behandelen.
 • Een extra buitenwachtkamer met verwarming is geplaatst voor individuele ontvangst en verblijf.
 • Voor de ingang van de kliniek is handdesinfectie.
 • Diereigenaren worden via posters bij de kliniek ingang gewezen op de maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus.
15.03.2020
maatregelen dierenkliniek dijkshoorn om verspreiding
coronavirus tegen te gaan

Het team van Dierenkliniek Dijkshoorn dierenartsen bewaakt de gezondheid van uw huisdier en staat ook nu de hele dag voor u klaar. Daarbij past dat we hiervoor uiterste hygiŽne betrachten en organisatorische maatregelen treffen om dit te kunnen waarborgen.

 • Volg de richtlijnen van overheidsinstellingen (RIVM/ Rijksoverheid).
 • Maak voordat u komt een afspraak zodat wij wachttijden kunnen voorkomen. Ook operatie patiŽnten zullen we gespreid ontvangen en laten ophalen.
 • Mocht u zich niet in orde voelen (o.a. hoesten en/of koorts), stuur dan uw huisdier gerust met een kennis naar onze praktijk. Wij vangen hen goed op!
 • Kom het liefst alleen met uw huisdier naar de kliniek. Bel eerst even voordat u medicijnen of dieetvoer komt halen, dan kunnen we het alvast voor u klaar leggen.

Voor vragen en/of informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via 030 69 54 264 .

Share

Follow Us

facebook instagram-logo-png-transparent-background-1024x1024 linkedin  youtube 2

Contact

Utrechtseweg 50,
3704 HE Zeist NL

5telefoon  +31 (0)30 69 542 64
3mail  dap@dijkshoorn.com 
6www  www.dijkshoorn.com