Fout
  • XML Parsing Error at 1:2456. Error 9: Invalid character
Afdrukken
PDF

 

rodesla1


Rodèsla The Dog of ORLOK, geboren 14 mei 2001.
Tot de laatste seconde heeft Rodèsla in stilte gelegen en gevochten, ook tegen de inslaapinjectie op 18 november 2012. Haar vechtlust is altijd gebleven, een echte Orlok Bullmastiff. Ondanks de hulp van onze geweldige dierenarts Nico Dijkshoorn, die altijd voor haar klaar stond met zijn kennis en vooral de liefde voor zijn werk, werden ouderdom en haar laatste kwalen haar te veel. .

Helaas heeft de dood gewonnen, ik moest het leven van Rodèsla na 11 jaren en 6 maanden beëindigen. De strijd tussen de dood en de vechtlust die in haar zat was keihard. Op zondag is Nico bij ons thuis gekomen om een einde aan haar vechtpartij te maken (welke dierenarts doet dit nog op zondag). Mijn lieve Rodèsla is ingeslapen in mijn armen, wang-tegen-wang op haar lievelingsplaats, op de bank.

Mijn hart doet zo zeer, de wond gaat nooit meer dicht. Haar lichaam is weg maar haar ziel blijft bij mij. Wij missen haar nu al en zullen haar nooit vergeten. Love never dies, Niemand, en ook niet de dood, kan onze liefde afnemen. Liefde is sterker dan de dood. Dus Rodèsla, jij hebt toch gewonnen en jij blijft altijd leven in ons hart. 


rodesia

Zus van Robuste, RichiRhinos, Ravage, Roxane, Romance, En de liefdevolle en speelse moeder van Trésor en Trinity. 
Halfzus van Shotgun, Scorpio Sublime en Rodesia.

Rodèsla, jij bent altijd een pittige tante geweest, een “Bull Biting” maar voor ons was jouw liefde onbeschrijfelijk. Onze liefde voor jou is oneindig, ook voor jou bloedt mijn hart. Maar op een dag zullen ook wij weer samen zijn. Rodèsla, a.u.b. vergeef mij dat ik jou heb laten inslapen want jij wou het zelf bepalen. Ik hou van jou. Ghisliane Assink.Share

Follow Us

facebook instagram-logo-png-transparent-background-1024x1024 linkedin  youtube 2

Contact

Utrechtseweg 50,
3704 HE Zeist NL

5telefoon  +31 (0)30 69 542 64
3mail  dap@dijkshoorn.com 
6www  www.dijkshoorn.com