Fout
  • XML Parsing Error at 1:2456. Error 9: Invalid character
Afdrukken
PDF

Historie

De diergeneeskundige kliniek is gevestigd in Zeist en bestaat al meer dan 35 jaar. De villa waar dierenarts Dijkshoorn zijn praktijk in 1976 startte, heette “Vogelenzang” en is een van de villa’s die aan het begin van de twintigste eeuw aan de Utrechtseweg gebouwd zijn.

Dierenarts Dijkshoorn heeft 6 jaar gewerkt op de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren van de Faculteit voor Diergeneeskunde in Utrecht. Doceerde daar dermatologie, orthopaedie en neurologie. Mede hierdoor is hij op een breed terrein, diepgaand bekwaam om allerlei ziekten op te lossen.

Hij is landelijk bekend geworden door zijn publicaties over kreupelheid, röntgendiagnostiek, heup- en elleboogdysplasie en het chirurgisch behandelen van orthopedische en andere patiënten. Daarnaast heeft hij voor meerdere TV omroepen (RTL – 10 jaar “De Vijf UUR show, Koffietijd, Tros Ivo Niehe, SBS “Blijf”) gewerkt, waarin hij met een dierenrubriek diergeneeskundige problemen voor breed publiek toegankelijk maakte. Hij heeft hier bewezen een hoogstaand diergeneeskundig standpunt in te kunnen nemen op allerlei diergeneeskundige disciplines .

Dierenarts Dijkshoorn leidt de bij hem werkzame dierenartsen op en traint ze in het
succesvol behandelen van een brede scala van patiënten.

De praktijk is gevestigd aan de Utrechtseweg 50 te Zeist, een prima voor iedereen bereikbare locatie, Naast eerstelijns patiënten worden veel tweedelijns patiënten behandeld. Veel van deze patiënten worden door andere dierenartspraktijken en gerenommeerde fokkers doorgestuurd. Dit ook vanuit België en Duitsland.

Vrijwel alle onderzoeken kunnen worden uitgevoerd. Met de daaruit voortvloeiende resultaten kan besloten worden (zo nodig aansluitend) over te gaan op behandeling en eventuele operatie. Indien noodzakelijk kunnen ernstig zieke dieren voor intensive care worden opgenomen.

Bovenstaande geeft het beeld van alle zorg onder een dak, een soort mini-ziekenhuis voor dieren.

Share

Route & Locatie

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar. De routebeschrijving>>

Historie

Onze praktijk gevestigd in Zeist bestaat al meer dan 30 jaar!
Lees meer>>

Ons Team

Ons diergeneeskundig team staat dag en nacht voor u klaar.

Follow Us

facebook instagram-logo-png-transparent-background-1024x1024 linkedin  youtube 2

Contact

Utrechtseweg 50,
3704 HE Zeist NL

5telefoon  +31 (0)30 69 542 64
3mail  dap@dijkshoorn.com 
6www  www.dijkshoorn.com