Afdrukken
PDF

Zorgplan

Het Huisdieren Zorgplan van Dierenkliniek Dijkshoornzorgplan logo

Wij begrijpen hoe belangrijk uw huisdier voor u is. Als onderdeel van het gezin wilt u de beste zorg voor uw maatje. Helaas brengt zorg kosten met zich mee en, in het ergste geval, onvoorziene kosten. Daarom heeft Dierenkliniek Dijkshoorn het Zorgplan voor u samengesteld. Met dit Zorgplan heeft u gegarandeerd de beste preventieve zorg voor uw huisdier.

Uw voordeel

De beste preventieve zorg

Automatische herinneringen voor controles

Spreiding van uw kosten

Altijd korting op producten en diensten

Hoe werkt het?

Het Huisdieren Zorgplan biedt u de mogelijkheid om een voordeelabonnement af te sluiten voor uw hond of kat. Dit abonnement bevat preventieve zorg voor een heel jaar. De vaccinaties, gezondheidschecks en alles tegen de vlooien, teken en ontwormen: u hoeft zich er geen zorgen meer over te maken. De producten liggen tijdig klaar in onze kliniek en alles is geregeld. Met het Zorgplan ontvangt u bovendien 10% korting op al onze diensten en en producten m.u.v. medicatie.

Het Zorgplan op maat

Bij Dierenkliniek Dijkshoorn kunt u terecht voor het Zorgplan op maat. Samen kijken wij naar welke preventieve producten het beste past bij uw huisdier(en). Wij geven u advies op maat en informeren u over de mogelijkheden en kosten.

Aanmelden is heel eenvoudig.

Maak een afspraak met Dierenkliniek Dijkshoorn voor het afsluiten van een Huisdieren Zorgplan. De betaling gaat maandelijks eenvoudig via automatische incasso.

Share

Follow Us

facebook instagram-logo-png-transparent-background-1024x1024 linkedin  youtube 2

Contact

Utrechtseweg 50,
3704 HE Zeist NL

5telefoon  +31 (0)30 69 542 64
3mail  dap@dijkshoorn.com 
6www  www.dijkshoorn.com