Afdrukken
PDF

Links

dierentehuiszeist Dierentehuis Zeist
Dierenkliniek Dijkshoorn heeft nauwe banden met Stichting Zeister Dierentehuis en omstreken. De dieren die worden binnen gebracht in het Zeister Dierentehuis worden door ons onderzocht en worden goed behandeld.


amivedi Amivedi
Voor het registreren van vermiste en gevonden dieren.

dierenbescherming

Dierenkliniek Dijkshoorn is de partner voor de dieren van de Dierenbescherming.
Dierenbescherming Zeist en omstreken
Dierenbescherming Eemlanddierenambulance Dierenambulance
De dierenambulance is een regelmatige bezoeker van Dierenkliniek Dijkshoorn. Als een dier wordt opgehaald door de dierenambulance (wegens aanrijding, verwonding of omdat het dier is gevonden) wordt het meestal direct naar onze kliniek gebracht, omdat wij alle kennis en kunde in huis hebben om de meest ingewikkelde trauma- en orthopedische patienten met spoed te behandelen. Ook wordt in samenwerking met de Dierenbescherming en de Dierenambulance het zwerfkattenprobleem aangepakt. Deze zwerfkatten worden in onze kliniek geneutraliseerd (gecastreerd/gesteriliseerd) en na de operatie weer geplaatst in de oorspronkelijke leefomgeving.


licg LICG
Het LICG geeft betrouwbare informatie over het houden van huisdieren. Op de website van het LICG vindt u huisdierenbijsluiters van veel dieren en heldere praktische informatie.


proefdiervrij
Proefdiervrij
Heeft u al eens nagedacht over uw wensen als uw huisdier plotseling komt te overlijden? Weet u dat het mogelijk is uw huisdier af te geven als donorcodicil? En dat u daar direct een proefdierleven mee kunt redden?vergelijken

Verzekering vergelijken

Bent u verzekerd? Als u niet voor verrassingen wilt komen te staan kunt u uw huisdier verzekeren.

Share

Follow Us

facebook instagram-logo-png-transparent-background-1024x1024 linkedin  youtube 2

Contact

Utrechtseweg 50,
3704 HE Zeist NL

5telefoon  +31 (0)30 69 542 64
3mail  dap@dijkshoorn.com 
6www  www.dijkshoorn.com