Fout
  • XML Parsing Error at 1:2456. Error 9: Invalid character
Afdrukken
PDF

Een rondleiding in onze dierenkliniek


Laboratorium

Ons veterinair laboratorium is voorzien van geavanceerde apparatuur voor bloed- en urineonderzoek. Ook de microscoop behoort tot de laboratoriumuitrusting.   Een snelle en adequate laboratoriumuitslag is belangrijk. Indien nodig kunnen uitslagen al binnen enkele uren bekend zijn. Dit is van essentieel belang voor dieren  die acute zorg nodig hebben en waarbij direct een behandelplan moet worden gemaakt.

Operatiekamer

Er zijn twee operatiekamers. De operatiekamers zijn voorzien van narcose-apparatuur welke uw huisdier bewaakt wanneer dit voor een behandeling onder narcose is gebracht.

Opname-unit

Wij hebben de mogelijkheid uw huisdier op te nemen wanneer u thuis niet de benodigde zorg en/of behandeling kunt bieden of als het van belang is uw huisdier te observeren. Ons geneeskundige team neemt dan de behandeling over.

Portecabin

Onze kliniek heeft een speciale cabine voor onder andere doofheidsonderzoek, echografie en ECG’s (hartfilmpjes). Ook is deze ruimte een stille en rustige plaats waar waardig afscheid genomen kan worden wanneer een huisdier ingeslapen moet worden.

Recovery-ruimte

Na de operatie gaat uw huisdier naar de verwarmde opname-unit om bij te komen. Hier krijgen zij de nodige zorg, controles en eventuele medicatie toegediend.

Röntgenkamer 

De röntgenafdeling speelt een belangrijke rol in onze praktijk. Hoogkwalitatief röntgenonderzoek is van groot belang voor:

  • een juiste diagnostiek en een juist behandelplan (tumoren, hernia tussenwervelschijf, fracturen,e.d.)
  • een betrouwbare screening van erfelijke afwijkingen van het bewegingsapparaat: heupdysplasie (HD), elleboogdysplasie (ED) en spondylose.

Met onze röntgentechniek bereiken wij de hoogst haalbare uitslag bij de Raad van Beheer voor screening van de heupen en de ellebogen.  Lees meer over röntgenologie>>

Spreekkamer 

Dierenkliniek Dijkshoorn beschikt over een ruime spreekkamer, voorzien van veel technische mogelijkheden. In de spreekkamer wordt uw huisdier intensief onderzocht, zo nodig verrichten wij kleine medische handelingen waaronder bloedafname, het maken van huid-afkrabsels voor laboratoriumonderzoek, het geven van vaccinaties en noodzakelijke medicatie. Voor nader onderzoek kan uw huisdier worden meegenomen naar de röntgenkamer, de intensive care of de operatiekamer.  

Wachtkamer

De rechtervoordeur (aan de voorkant van ons pand) is de praktijkingang. Als deze deur niet is geopend kunt u altijd aanbellen. Binnen kunt u (de eerste deur rechts) plaatsnemen in de wachtkamer en vrijblijvend gebruik maken van de koffie/thee automaat. U wordt zo snel mogelijk geholpen. Informatie over de openingstijden dierenkliniek Dijkshoorn>>.

wachtkamer c spreekkamer d

 

Share

Follow Us

facebook instagram-logo-png-transparent-background-1024x1024 linkedin  youtube 2

Contact

Utrechtseweg 50,
3704 HE Zeist NL

5telefoon  +31 (0)30 69 542 64
3mail  dap@dijkshoorn.com 
6www  www.dijkshoorn.com